RĂZBOIUL COMERCIAL: Uniunea Europeană şi Statele Unite, discuţii oficiale pentru depăşirea disensiunilor

Uniunea Europeană şi Statele Unite au stabilit să iniţieze discuţii pe tema problemelor comerciale care generează preocupare, inclusiv în cazul importurilor de oţel şi aluminiu, afirmă oficiali de rang înalt citaţi de site-ul agenţiei Reuters.

234 afișări
Imaginea articolului RĂZBOIUL COMERCIAL: Uniunea Europeană şi Statele Unite, discuţii oficiale pentru depăşirea disensiunilor

RĂZBOIUL COMERCIAL: Uniunea Europeană şi Statele Unite, discuţii oficiale pentru depăşirea disensiunilor

Comisarul UE pentru Comerţ, Cecilia Malmstrom, s-a întâlnit la Washington cu secretarul american al Comerţului, Wilbur Ross, în efortul de a obţine o excepţie pentru Uniunea Europeană de la taxele vamale suplimentare impuse de preşedintele Donald Trump la importurile de oţel şi aluminiu.

"Am stabilit să lansăm imediat o agendă de discuţii cu preşedintele Donald Trump şi cu Administraţia Trump pe tema problemelor comerciale care generează preocupări comune, inclusiv pe tema importurilor de oţel şi aluminiu, cu obiectivul de a identifica rapid rezultate reciproc acceptabile", au declarat Cecilia Malmstrom şi Wilbur Ross într-un comunicat comun.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici