RĂZBOIUL DIN SIRIA: Raidurile aeriene ruseşti, surprinse cu o dronă. Imagini şocante cu distrugerile provocate de luptele dintre rebeli şi armată - VIDEO

Un material video realizat de un post rus de televiziune oferă o imagine asupra dezastrului provocat în Siria de războiul început în 2012 şi a modului în care Rusia îşi coordonează raidurile aeriene care au ca scop susţinerea regimului lui Bashar al-Assad, informează The Telegraph.

17994 afișări
Imaginea articolului RĂZBOIUL DIN SIRIA: Raidurile aeriene ruseşti, surprinse cu o dronă. Imagini şocante cu distrugerile provocate de luptele dintre rebeli şi armată - VIDEO

RĂZBOIUL DIN SIRIA: Raidurile aeriene ruseşti, surprinse cu o dronă. Imagini şocante cu distrugerile provocate de luptele dintre rebeli şi armată (Imagine: Captura video)

Potrivit sursei citate, o echipă a postului de televiziune VGTRK a realizat un material video cu ajutorul unei drone, în care sunt surprinse raidurile aeriene efectuate de avioanele ruseşti într-o suburbie a oraşul Damasc, controlată de rebelii sirieni, precum şi distrugerile provocate de acestea.

Încercarea de a prelua controlul asupra suburbiei Jobar reprezintă unul dintre scopurile declarate ale ofensivei armatei siriene, care acum se bucură de sprijinul avioanelor ruseşti de vânătoare.

The Telegraph menţionează că materialul video este editat şi "beneficiază" de o coloană sonoră cu muzică tehno, specifică mai degrabă jocurilor video cu lupte sau eroi.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici