Reacţia lui Donald Trump, după validarea lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al SUA

  • Congresul american a terminat de numărat voturile Colegiului Electoral.
  • Astfel, după o zi plină de evenimente violente, Joe Biden a fost validat preşedinte al SUA.
  • Iată reacţia lui Donald Trump, publicată pe contul de Twitter al lui Dan Scavino.
24641 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Donald Trump, după validarea lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al SUA

Iată prima reacţie a lui Donald Trump, în urma validării lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al SUA:

„Deşi sunt în dezacord total cu rezultatul alegerilor, iar faptele îmi dau dreptate, va fi o tranziţie ordonată pe 20 ianuarie. Am spus mereu că voi continua lupta noastră ca să ne asigurăm că doar voturile legale au fost numărate. Acesta este sfârşitul celui mai grozav prim mandat din istoria prezidenţială, dar reprezintă doar începutul luptei noastre pentru a face America măreaţă din nou (eng. Make America Great Again)!" 

Contul de Twitter al lui Donald Trump a fost blocat pentru 12 ore.

Congresul american a confirmat victoria preşedintelui ales Joe Biden după o zi haotică, cu proteste care au dus la patru decese şi i-a obligat pe parlamentari să evacueze Capitolul.

Biden este programat să devină al 46-lea preşedinte al SUA pe 20 ianuarie.

CITEŞTE AICI: Stare de asediu în Washington, timp de 15 zile. Patru morţi şi 52 arestaţi în urma ciocnirilor violente LIVE UPDATE

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici