Reacţia lui Trump după ce mersul lui pe o rampă a lansat speculaţii că ar fi bolnav

  • Mersul ezitant al preşedintelui american, pe o rampă la academia militară West Point, a ridicat multe semne de întrebare.
  • Jurnaliştii The New York Times spun că în timpul unui discurs, Donald Trump a avut dificultăţi cu aducerea paharului cu apă la gură.
  • Liderul de la Casa Albă ar fi avut probleme cu ridicarea braţului drept.
1420 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Trump după ce mersul lui pe o rampă a lansat speculaţii că ar fi bolnav

Reacţia lui Trump după ce mersul lui pe o rampă a lansat speculaţii că ar fi bolnav

Preşedintele american a infirmat speculaţiile cum că ar fi bolnav.

Preşedintele american Donald Trump, care a împlinit duminică 74 de ani, spune că se simte bine, iar speculaţiile cum că ar fi bolnav sunt nejustificate.

“Rampa pe care am coborât după discursul meu la West Point era foarte lungă şi abruptă, nu avea balustrade şi, cel mai important, era foarte alunecoasă”, a scris Trump pe Twitter, subliniind că pe finalul rampei a “alergat până jos”.

 

 

Pe de altă parte, jurnaştii The New York Times scriu că Trump a avut dificultăţi şi când a vrut să ducă la gură, paharul cu apă. Acesta ar fi avut probleme cu ridicarea braţului drept. Aceeaşi sursă subliniază faptul că rampa ar fi fost alunecoasă.

Preşedintele american a participat, sâmbătă, la ceremonia de decerrnare a diplomelor la academia militară West Point. După ce a rostit un discurs, în momentul în care a coborât de pe scenă a parcurs ezitant rampa până jos.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici