Reacţia nepreţuită a unui fermier din Australia, în timp ce ploua torenţial: „Iubitele mele vaci” - FOTO şi VIDEO

Un fermier din Australia nu a putut să îşi ţină în frâu entuziasmul în timp ce ploua peste proprietatea sa, grav afectată de secetă, scrie Daily Mail.

4736 afișări
Imaginea articolului Reacţia nepreţuită a unui fermier din Australia, în timp ce ploua torenţial: „Iubitele mele vaci” - FOTO şi VIDEO

Sursa FOTO: Captură Reddit

Imaginile emoţionante au fost postate pe reţelele de socializare şi arată reacţia bucuroasă a fermierului, în timp ce plouă peste proprietatea sa din New South Wales, după luni întregi de secetă. 

Înregistrarea arată cum fermierul iese din locuinţă şi sărbătoreşte sosirea precipitaţiilor. 

În timp ce zbiară de fericire, fermierul îşi dă jos pălăria şi se uita la cer, în timp ce picăturile ploaie cad peste faţa sa. „Hai să ne udăm”, spune acesta, potrivit Daily Mail.

Mai apoi, fermierul îşi filmează vacile care stau în ploaie şi băltoacele formate în jurul proprietăţii. „Iubitele mele vaci - ploaia asta vă va da hrană”, ţipă bărbatul.

My Dad celebrating rain on his farm in NSW, AUS from r/MadeMeSmile

Precipitaţii abundente s-au produs şi vineri, pentru a doua zi consecutivă, pe coasta de est a Australiei. Prima ploaie semnificativă din ultimele luni a început joi, inundând părţi din statul Victoria şi ajutând la stingerea a peste 32 de incendii din New South Wales.

Meteorologii anunţă că precipitaţiile vor persista şi în weekend, cu cele mai mare cantităţi de apă fiind preconizate pentru regiunile din apropierea oraşului Sydney, coasta de nord a New South Wales, dar şi Brisbane. 

Chiar dacă ploaia a oferit speranţă pompierilor, există temeri că vremea umedă ar putea provoca inundaţii, alunecări de teren şi ar putea contamina apa potabilă cu cenuşă şi reziduuri. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici