Rebelii huthi au lansat atacuri cu drone asupra unui aeroport din Arabia Saudită

Rebelii huthi au lansat vineri mai multe atacuri cu drone asupra aeroportului internaţional Abha din Arabia Saudită, a informat un purtător de cuvânt al mişcării insurgente, relatează site-ul agenţiei Reuters.

318 afișări
Imaginea articolului Rebelii huthi au lansat atacuri cu drone asupra unui aeroport din Arabia Saudită

Rebelii huthi au lansat atacuri cu drone asupra unui aeroport din Arabia Saudită

Autorităţile saudite nu au făcut imediat declaraţii privind atacurile ce au vizat aeroportul aflat la 150 de kilometri de graniţa cu Yemen.

Cu toate acestea, presa saudită a informat vineri că o coaliţie internaţională, coordonată de Arabia Saudită, a interceptat un atac cu drone, iar acestea au fost doborâte.

O coaliţie condusă de Arabia Saudită se luptă cu rebelii huthi de patru ani în ţara din Peninsula Arabă pentru a încerca să readucă la putere guvernul recunoscut pe plan internaţional, într-un conflict văzut ca un război de la distanţă între Arabia Saudită şi Iran.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici