Recep Erdogan face apel la unitate naţională după obţinerea unui nou mandat / "Nu a pierdut nimeni, au câştigat cei 85 de milioane de cetăţeni ai Turciei"

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a lansat, în cursul nopţii, un apel la unitate naţională, după obţinerea unui nou mandat prezidenţial, pledând pentru mobilizare în scopul remedierii problemelor sociale şi economice.

206 afișări
Imaginea articolului Recep Erdogan face apel la unitate naţională după obţinerea unui nou mandat / "Nu a pierdut nimeni, au câştigat cei 85 de milioane de cetăţeni ai Turciei"

Recep Erdogan face apel la unitate naţională după obţinerea unui nou mandat / "Nu a pierdut nimeni, au câştigat cei 85 de milioane de cetăţeni ai Turciei"

"Nu a pierdut nimeni astăzi. Şi nu suntem doar noi câştigători. Turcia este câştigătoare, democraţia noastră este câştigătoare. Nu a pierdut nimeni, au câştigat cei 85 de milioane de cetăţeni ai Turciei. Acum, este momentul să ne unim şi să ne solidarizăm pentru atingerea obiectivelor noastre naţionale", a declarat Recep Erdogan, potrivit agenţiei Anadolu, în discursul rostit la Palatul prezidenţial din Ankara.

Preşedintele Turciei a precizat că se va concentra pe remedierea problemelor cauzate de cutremurele din februarie şi pe relansarea economică, în contextul inflaţiei masive.

Comisia electorală din Turcia a confirmat, duminică seară, victoria preşedintelui în funcţie, Recep Tayyip Erdogan, în turul al doilea al scrutinului prezidenţial. Recep Erdogan a obţinut 52,14% din voturi, iar candidatul opoziţiei, Kemal Kilicdaroglu, 47,86%, conform datelor centralizate după numărarea a 99,43% din voturi, a declarat Ahmet Yener, preşedintele Consiliului Electoral Suprem din Turcia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici