Record Guinness: 542 de persoane costumate în Batman s-au reunit în oraşul Calgary

Un număr de 542 de persoane costumate în Batman s-au reunit sâmbătă în oraşul Calgary şi au petrecut împreună cel puţin cinci minute într-un loc public din acel oraş canadian, stabilind astfel un nou record mondial Guinness, informează Reuters.

178 afișări
Imaginea articolului Record Guinness: 542 de persoane costumate în Batman s-au reunit în oraşul Calgary

Record Guinness: 542 de persoane costumate în Batman s-au reunit în oraşul Calgary

"După numărătoarea finală, numărul total al persoanelor prezente aici, astăzi, îmbrăcate precum Batman, este de 542, iar acesta este un nou record Guinness World Record", a declarat Nicole Pando, reprezentantul oficial al Cărţii Recordurilor Guinness.

Cei 542 de participanţi, angajaţi ai companiei petroliere Nexen Energy, au purtat costume identice.

Costumele au fost inspectate de reprezentanţii Guinness World Records, care au certificat apoi faptul că participanţii au rămas împreună, în aceeaşi piaţă, cel puţin puţin cinci minute.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici