Regele Spaniei a fost testat negativ pentru coronavirus, dar rămâne în carantină

  • Rregele Felipe al VI-lea al Spaniei a fost testat negativ la coronavirus.
  • Felipe a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv pentru COVID-19.
  • Spania are peste 1,5 milioane de cazuri de coronavirus şi peste 43.000 de decese.
231 afișări
Imaginea articolului Regele Spaniei a fost testat negativ pentru coronavirus, dar rămâne în carantină

Foto: Profimedia

Palatul Zarzuela a confirmat că regele Felipe al VI-lea al Spaniei a fost testat negativ la coronavirus vineri, 27 noiembrie, dar va rămâne preventiv în carantină.
 
Regele a intrat 10 zile în carantină luni, 23 noiembrie, după ce a aflat că „o persoană cu care a intrat în contact cu o perasoană testată pozitiv pentru COVID-19.”
 
Suntem siguri, dar Alteţa sa va rămâne în carantină conform regulilor sanitare care stabilesc zece zile de carantină după un contact," a explicat Palatul Regal.
 
În timpul izolării sale, soţia regelui, regina Letizia, l-a reprezentat la angajamente oficiale. 
 
Spania este una din ţările cele mai afectate de pandemie, cu peste 1,5 milioane de cazuri de coronavirus şi peste 43.000 de decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici