Regimul Kim Jong-Un ameninţă cu distrugerea Coreei de Sud şi Statelor Unite

Coreea de Nord poate riposta, în cazul unei agresiuni, cu un "atac preventiv masiv" care ar reduce "la cenuşă" Coreea de Sud şi Statele Unite, ameninţă presa de stat subordonată regimului stalinist de la Phenian, în contextul tensiunilor cu Administraţia Donald Trump.

7583 afișări
Imaginea articolului Regimul Kim Jong-Un ameninţă cu distrugerea Coreei de Sud şi Statelor Unite

Regimul Kim Jong-Un ameninţă cu distrugerea Coreei de Sud şi Statelor Unite (Imagine: Twitter)

"În cazul în care vom lansa un atac preventiv masiv, vor fi rase de pe faţa pământului nu doar forţele imperialiste americane din America de Sud şi din alte zone învecinate, ci şi de pe teritoriul continental al Statelor Unite, care va fi redus la cenuşă", a transmis joi cotidianul Rodong Sinmun, publicaţia oficială a Partidului Muncitoresc, aflat la putere la Phenian.

"Statele Unite şi aliaţii acestora nu trebuie să se joace cu noi", a adăugat publicaţia regimului stalinist condus de Kim Jong-Un, conform postului Fox News.

În urmă cu două zile, Phenianul a difuzat o înregistrare video care simula un atac nuclear asupra unui oraş din Statele Unite ale Americii.

Administraţia Donald Trump a trimis un grup naval militar în largul Peninsulei Coreea şi a avertizat că va avea reacţii militare la teste balistice şi nucleare efectuate de Coreea de Nord.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici