Regina Elisabeta a II-a nu a participat la slujba de Crăciun din cauza problemelor de sănătate

Regina Elisabeta a II-a nu a participat la slujba de Crăciun oficiată în Sandringham, din motive de sănătate, pentru prima dată din 1988, cauza fiind o viroză severă, au anunţat reprezentaţii Palatului Buckingham, informează The Guardian.

8441 afișări
Imaginea articolului Regina Elisabeta a II-a nu a participat la slujba de Crăciun din cauza problemelor de sănătate

Regina Elisabeta a II-a nu a participat la slujba de Crăciun din cauza problemelor de sănătate (Imagine: AFP/ Arhiva Foto Mediafax)

Regina Elisabeta a II-a nu a participat la slujba anuală de Crăciun desfăşurată în mod tradiţional în Sandringham, pentru prima dată, în aproape 30 de ani. Regina Elisabeta a II-a continuă să se lupte cu o viroză severă, au declarat reprezentanţii Casei Regale.

Sute de oameni s-au adunat în faţa bisericii pentru a o întâmpina pe Regina Elisabeta a II-a. Unii dintre aceştia au sosit înaintea zorilor în faţa bisericii din Sandringham.

Regina Elisabeta a II-a a luat parte la slujba tradiţională desfăşurată la biserica Sfânta Maria Magdalena, în apropiere de reşedinţa regală, în fiecare an, începând din 1988.

Palatul Buckingham a confirmat duminică dimineaţa că regina nu va participa la slujba de Crăciun.

"Regina continuă să se recupereze după o răceală grea şi va rămâne în interior pentru a se însănătoşi", au declarat reprezentanţii Casei Regale a Marii Britanii. În declaraţie se precizează: "Majestatea Sa va participa la festivităţile regale în familie, desfăşurate cu ocazia Crăciunului, în timpul zilei."

Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip au fost forţaţi să călătorească cu elicopterul către proprietatea lor din Sandringham, în Norfolk, după ce planul iniţial de a călători cu trenul a fost anulat din cauza problemelor de sănătate.

Prinţul Philip, în vârstă de 95 de ani, a avut o stare bună şi a participat la slujba religioasă, însoţit de alţi membri ai regalităţii, inclusiv familia regală formată din Prinţul Charles şi soţia sa Camilla şi prinţul Edward şi familia sa. Prinţul William îşi petrece Crăciunul în reşedinţa familiei soţiei sale, Kate Middleton, în Bucklebury, Berkshire. Prinţul şi Kate Middleton au participat la o slujbă de Crăciun în biserica Englefield din apropierea casei din Bucklebury, alături de copiii lor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici