Regina Elisabeta a vizitat noul portavion al ţării. 3.700 de marinari, pregătiţi pentru o călătorie de 25.000 de mile

  • Regina Elisabeta a vizitat noul portavion al ţării.
  • HMS Elizabeth are 65.000 de tone.
  • Portavionul a plecat într-o călătorie de 25.000 de mile.
1560 afișări
Imaginea articolului Regina Elisabeta a vizitat noul portavion al ţării. 3.700 de marinari, pregătiţi pentru o călătorie de 25.000 de mile

Regina Elisabeta a vizitat ieri noul portavion al ţării, nava care îi poartă numele, HMS Elizabeth. Regina a ajuns cu elicopterul, într-o ţinută roşie, şi a fost întâmpinată de comandantul navei, căpitanul Angus.

Portavionul HMS Elizabeth are 65.000 de tone şi se pregăteşte să transporte opt avioane de luptă britanice şi americane, dar şi 250 de puşcaşi marini americani.  

În total, la bord vor fi 3.700 de marinari, pregătiţi pentru o călătorie de 25.000 de mile. Vor vizita 40 de ţări, inclusiv India, Japonia Coreea de Sud şi Singapore.

„Este întotdeauna o emoţie să o întâlneşti pe regină. Este o persoană foarte specială atât pentru naţiune, cât şi pentru Marina Regală. Are o afinitate atât de puternică cu Marina Regală şi pentru noi toţi a fost o plăcere să o avem la bord”, a declarat căpitanul HMS Elizabeth, Angus Essenhigh.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici