Regina Elisabeta va apărea în public pentru prima dată după internarea în spital. Evenimentul la care va participa duminică

Regina Elisabeta a Marii Britanii va asista duminică la slujba de Ziua Comemorării de la Cenotaf din Londra, aceasta fiind prima sa apariţie publică de când i s-a recomandat să se odihnească, după o noapte petrecută în spital luna trecută.

1133 afișări
Imaginea articolului Regina Elisabeta va apărea în public pentru prima dată după internarea în spital. Evenimentul la care va participa duminică

Regina Elisabeta va apărea în public pentru prima dată după internarea în spital. Evenimentul la care va participa duminică

Cel mai longeviv monarh din lume a fost internat în spital pentru "investigaţii preliminare" în legătură cu o afecţiune nespecificată şi, de atunci, a lipsit de la evenimente precum conferinţa privind clima COP26 şi un festival de comemorare a morţilor de război ai naţiunii, care a avut loc sâmbătă seara.

În timp ce aceasta a fost fotografiată salutând demnitarii online, Palatul a declarat că regina în vârstă de 95 de ani este hotărâtă să apară fizic la Cenotaf, unde membrii familiei regale se alătură unor membri importanţi ai guvernului, armatei şi veteranilor pentru a-i comemora pe cei care şi-au pierdut viaţa în conflicte.

Ţinută în cea mai apropiată duminică de data de 11 noiembrie, pentru a aminti sfârşitul Primului Război Mondial, imaginea reginei la evenimentul anual este una dintre imaginile definitorii ale domniei sale de 69 de ani: capul plecat, îmbrăcată în negru şi afişând un mac roşu, potrivit Reuters.

Duminică, ea va urmări slujba de la balconul Ministerului de Externe din centrul Londrei, în timp ce fiul său şi moştenitorul tronului, Prinţul Charles, va depune o coroană de flori în numele ei.
 
Regina Elisabeta va apărea la un eveniment pentru prima dată de când soţul ei, prinţul Philip, a decedat la începutul acestui an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici