Regina le-a mulţumit voluntarilor pentru munca depusă în pandemie

  • Regina Elisabeta a II-a, împreună cu Ducesa de Cornwall au mulţumit voluntarilor pentru munca depusă
  • Alteţele sale au discutat printr-un apel video cu reprezentanţii serviciului de voluntariat regal
  • Cei peste un milion de voluntari au oferit spriji tuturor persoanelor aflate în situaţii speciale
261 afișări
Imaginea articolului Regina le-a mulţumit voluntarilor pentru munca depusă în pandemie

Regina le-a mulţumit voluntarilor pentru munca depusă în pandemie

Regina Elisabeta a II-a nu a rămas indiferentă pentru munca pe care voluntarii au depus-o de la începutul pandemiei şi până în prezent.

Prin intermediul unei video conferinţe cu reprezentanţi ai serviciului regal de voluntari, Regina împreună cu Ducesa de Cornwall, a mulţumit oficial tuturor.

„Mulţumim din suflet tuturor pentru munca depusă în tot acest an pandemic. Nu am fi reuşit să ajungem aici fără voi”, a transmis Camilla, soţia prinţului Charles.

„Este foarte interesant să aud tot ce aţi făcut. Este o muncă minunată. Mulţumesc tuturor, şi celorlalţi voluntari care s-au oferit. A fost un real ajutor în toţi aceşti ani. A fost foarte plăcut să vă cunosc pe toţi”, a fost mesajul regiei Elisabeta.

Serviciul regal de voluntari a mobilizat peste un milion de persoane. Aceştia au dat o mână de ajutor persoanelor aflate într-o situaţie mai specială. Au făcut cumpărături pentru cei vârstnici, iar de la începutul campaniei de vaccinare s-au împărţit în mai multe centre.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici