Relaxarea restricţiilor în Marea Britanie. Restaurantele, bombardate cu rezervări cu o lună înainte de redeschidere

  • Începând cu 12 aprilie se redeschid terasele în Marea Britanie
  • Restaurantele sunt complet rezervate de câteva luni
  • La restaurantul Birmingham au fost făcute rezervări pentru 601 persoane în 20 minute
  • Începând cu 21 iunie, guvernul speră să ridice toate restricţiile
680 afișări
Imaginea articolului Relaxarea restricţiilor în Marea Britanie. Restaurantele, bombardate cu rezervări cu o lună înainte de redeschidere

Britanicii sunt gata să recupereze timpul pierdut în pandemie. Începând cu luna viitoare se redeschid terasele.

Roxana Dunca este în Marea Britanie din septembrie 2019, când a început un master acolo. Câteva luni mai târziu s-a închis totul. Între timp, a absolvit şi masterul. A privit vestea că din aprilie va putea ieşi din nou în oraş cu multă bucurie.

„Sunt foarte, foarte entuzismată că se deschid, în sfârşit, toate”, spune Roxana.

Deoarece totul s-a mutat în online, nici nu a apucat să-şi cunoască prea bine colegii. 

„Voi merge cu singurul coleg care mi-a rămas aici, în Anglia. Am un coleg de la master cu care nu am apucat să sărbătoresc deloc faptul că am terminat. Şi ăsta e primul lucru pe care îl voi face. Voi merge la Liverpool şi voi ieşi cu el la un pub, să bem, probabil, o bere, prima oară”, adaugă românca.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici