Remiză între Universitatea Craiova şi Poli Timişoara, scor 1-1, în Liga 1

Formaţia CS Universitatea Craiova a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), contra echipei ACS Poli Timişoara, în etapa a 26-a din Liga 1.

547 afișări
Imaginea articolului Remiză între Universitatea Craiova şi Poli Timişoara, scor 1-1, în Liga 1

Remiză între Universitatea Craiova şi Poli Timişoara, scor 1-1, în Liga 1

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 50, prin Andrei Enescu, care a şutat superb din marginea careului de 16 metri. Radoslav Dimitrov a restabilit egalitatea în minutul 57, cu un şut la fel de spectaculos, din voleu.

În clasament, gazdele au acumulat 51 de puncte şi au ratat şansa de a urca pe locul 2, poziţie ocupată în continuare de FCSB, cu 52 de puncte. Poli Timişoara rămâne pe locul 10, cu 27 de puncte. Astfel, CS Universitatea Craiova va intra în play-off cu 26 de puncte, în timp ce Poli Timişora va lua startul în play-out cu 14 puncte.

Universitatea Craiova: Mitrovic - Popa, Kelic (T. Ferreira 46'), Briceag - Dimitrov, Bic, Zlatinski, Bancu - Gustavo (Burlacu 65'), Băluţă, Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia.

Poli Timişoara: Straton - Străuţ, Melinte, Artean, Oliva - Ciucur, Vaşvari, Enescu, Velcotă (Haruţ 46') - Drăghici (Croitoru 62'), Popovici (Şeroni 90+1'). Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Dimitrov 16', Bancu 42', Băluţă 90+4'/Vaşvari 43', Oliva 84'.

Meciul a fost arbitrat de George Rădulescu, ajutat de asistenţii Iulian Radu (Bucureşti) şi Iulius-Radu Timar (Marghita), iar al patrulea oficial a fost Denis Haidiner (Hunedoara). Observatori au fost Cristian Nica (CCA, Ploieşti) şi Romulus Chihaia (LPF, Bucureşti).

Stadion: "Ion Oblemenco", Craiova.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici