Reprezentantul SUA pe probleme privind Siria va face o vizită oficială în Israel, Iordania şi Turcia

James Jeffrey, reprezentantul Statelor Unite privind problemele cu Siria va face o vizită oficială în Israel, Turcia şi Iordania, de duminică până marţi, aceasta fiind prima sa vizită oficială în străinătate de când a fost numit în funcţie, a transmis Departamentul de Stat, relatează Reuters.

267 afișări
Imaginea articolului Reprezentantul SUA pe probleme privind Siria va face o vizită oficială în Israel, Iordania şi Turcia

Reprezentantul SUA pe probleme privind Siria va face o vizită oficială în Israel, Iordania şi Turcia

Jeffrey va conduce o delegaţie care va trebui să „sublinieze faptul că Statele Unite vor răspunde oricărui atac cu arme chimice comis de către regimul sirian”, se arată în comunicatul emis de membrii Departamentului de Stat.

De asemenea, aceştia vor „adresa suspiciunile legate de planurile Rusiei de a comite atacuri chimice în Siria”.

Reprezentanţii ONU au făcut apel Rusiei, Iranului şi Turciei să prevină o luptă în regiune Idlib care ar afecta milioane de civili. Conform raportului acestora, există un risc major de utilizare a armelor chimice în Siria.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici