Restricţii mai dure în Grecia pe timp de noapte, din cauza creşterii numărului de cazuri de coronavirus

  • Grecia va aplica restricţii mai dure noaptea.
  • Ţara a raportat miercuri 2.752 de cazuri noi de coronavirus, ducând totalul la 63.321 de la începutul pandemie.
  • Restricţiile de circulaţie vor intra în vigoare, vineri, de la ora 21:00. până la ora 05:00.
187 afișări
Imaginea articolului Restricţii mai dure în Grecia pe timp de noapte, din cauza creşterii numărului de cazuri de coronavirus

Profimedia

Grecia va aplica restricţii mai dure noaptea, permiţând mişcarea doar din motive de muncă şi sănătate, pe măsură ce al doilea val al pandemiei de coronavirus  pune din ce în ce mai multă presiune pe spitalele publice, au declarat miercuri autorităţile, notează Reuters. 
 
Ţara a raportat miercuri 2.752 de cazuri noi de coronavirus, ducând totalul la  63.321 de la începutul pandemiei. Grecia a înregistrat şi 43 de decese în ultimele 24 de ore.
 
De vineri restricţiile de circulaţie vor intra în vigoare la nivel naţional de la ora 21:00. până la ora 05:00,” a declarat ministrul adjunct al protecţiei civile, Nikos Hardalias.
 
"Mişcarea va fi permisă strict din motive de muncă, de sănătate şi pentru a plimba animalul de companie aproape de casă," a mai spus el. ”Acest lucru se datorează mişcării inutile a persoanelor pe care le-am observat, în principal spre casele altora, ceea ce agravează transmiterea virusului.”
 
Grecia a întrat joi ( 5 noiemnrie) în carantină la nivel naţional pentru trei săptămâni, al doilea blocaj în acest an, închizând şcolile şi comerţul cu amănuntul, cu excepţia supermarketurilor şi farmaciilor. Grecii au nevoie de un permis pentru a ieşi afară la anumite ore. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici