Resturi ale unui submarin militar dispărut, găsite în Indonezia. KRI Nanggala-402 avea la bord 53 de persoane

  • Autorităţile din Indonezia au găsit resturi ale submarinului militar dispărut
  • Echipele de căutare încearcă să afle locul exact în care se afă submarinul
  • Submarinul KRI Nanggala-402, care are la bord 53 de persoane, ar putea fi la adâcimea de 850 de metri
1485 afișări
Imaginea articolului Resturi ale unui submarin militar dispărut, găsite în Indonezia. KRI Nanggala-402 avea la bord 53 de persoane

KRI Nanggala-402 avea la bord 53 de persoane

Autorităţile indoneziene au găsit, sâmbătă, resturi ale submarinului militar dispărut, iar echipele de căutare încearcă să afle locul exact în care se află submersibilul, informează CNN.

Resturile au fost găsite în Marea Bali, a declarat Yudo Margono, şeful Statului Major al Forţelor Navale din Indonezia. Autorităţile nu cred că a avut loc o explozie la bord, suspectând însă că unele părţi ale navei au ieşit la suprafaţă din cauza unei defecţiuni sau fisuri.

Submarinul militar, dispărut miercuri, ar putea fi la adâncimea de 850 de metri.

Submarinul KRI Nanggala-402, de fabricaţie germană, cu o vechime de 43 de ani, are la bord 53 de persoane şi efectua un exerciţiu militar cu torpile.

La operaţiunile de căutare şi salvare participă numeroase nave şi aeronave militare, inclusiv din Australia şi Singapore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici