Reuniune, la Viena, pe tema Acordului atomic cu Iranul

Miniştrii de Externe din Iran, Marea Britanie, Franţa, Germania, Rusia şi China se vor întâlni vineri, în oraşul austriac Viena, pentru a discuta despre Acordul nuclear din 2015, contestat puternic de Statele Unite, anunţă agenţia IRNA, citată de site-ul israelian Ynetnews.com.

226 afișări
Imaginea articolului Reuniune, la Viena, pe tema Acordului atomic cu Iranul

Reuniune, la Viena, pe tema Acordului atomic cu Iranul

Este vorba de prima reuniune pe această temă de când preşedintele Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Tratatul atomic semnat în anul 2015.

În cursul reuniunii se va discuta despre "setul de stimulente" pe care Uniunea Europeană intenţionează să le ofere pentru a convinge Iranul să rămână în Acordul nuclear.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici