REVOLTĂ la o închisoare din Mexic: Doi deţinuţi au murit şi alţi 13 au fost răniţi

Doi deţinuţi au murit şi alţi treisprezece au fost răniţi, marţi, în urma unei revolte care a izbucnit la o închisoare din nordul Mexicului, a anunţat Guvernul statului Nuevo León, potrivit Le Figaro.

208 afișări
Imaginea articolului REVOLTĂ la o închisoare din Mexic: Doi deţinuţi au murit şi alţi 13 au fost răniţi

REVOLTĂ la o închisoare din Mexic: Doi deţinuţi au murit şi alţi 13 au fost răniţi (Imagine: Arhiva mediafax Foto/ Hepta)

Revolta a avut loc în incinta penitenciarului Cadereyta situat în apropiere de oraşul Monterrey, după ce aproximativ 50 de deţinuţi au atacat farmacia din clădire şi şi-au dat foc la celule.

Aceasta a fost cea de-a doua zi consecutivă în care au loc violenţe în această clădire. Luni, şapte persoane au fost rănite, două gărzi de corp şi cinci deţinuţi, după blocarea culoarelor cu saltele în flăcări.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici