Video Revoltă pe câmpul de sparanghel. Mai mulţi români au sărit la ceartă după ce fermierii şi-ar fi furat între ei muncitorii

  • Mai mulţi români au făcut scandal pe un câmp de sparanghel şi căpşuni din Darmstadt, Germania.
  • Ei s-au certat cu proprietarii fermei şi l-au ameninţat că pleacă la alt angajat
  • Imediat după scandal, românii recalcitranţi au plecat să muncească la altă fermă.
2305 afișări

Muncitorii de la noi din ţară au provocat un scandal enorm la o fermă din Germania, unde sunt angajaţi să culeagă căpşuni şi sparanghel.

Au ignorat regulile impuse de patron şi au pus în lădiţe, la grămadă, şi fructe necoapte ce nu pot să fie vândute. Când cel care îi plătea le-a cerut socoteală, unii dintre conaţionalii noştri i-au aruncat vorbe grele. Cei care s-au abţinut au fost forţaţi de grupul violent să i se alăture şi au primit ameninţări că îşi vor regăsi rudele din ţară în scaun cu rotile.

Se pare că revolta a izbucnit, de fapt, după ce alt fermier i-ar fi ademenit pe români cu salarii mai mari şi condiţii mai bune de muncă, aşa că opt dintre români au plecat deja să muncească pentru el. 

Agricultura nemţilor depinde în mare măsură de muncitori sezonieri de la noi din ţară şi din Polonia. Din cauza epidemiei de coronavirus însă, aceştia sunt însă greu de adus în Germania.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici