Român, arestat după ce a fost prins cu 30 de telefoane mobile ascunse în pantaloni după un concert rock la Amsterdam

Un bărbat de naţionalitate română a fost arestat de poliţia din Amsterdam după ce a fost prins cu 30 de telefoane mobile furate la un concert rock şi pe care le-a ascuns în pantaloni, informează BBC News.

1759 afișări
Imaginea articolului Român, arestat după ce a fost prins cu 30 de telefoane mobile ascunse în pantaloni după un concert rock la Amsterdam

Român, arestat după ce a fost prins cu 30 de telefoane mobile ascunse în pantaloni după un concert rock la Amsterdam

Autorităţile cred că suspectul, în vârstă de 34 de ani, face parte dintr-o bandă de hoţi.

Românul a fost arestat după ce fanii de la un concert al formaţiei canadiene Sum 41 au alertat poliţia şi au blocat apoi ieşirile.

Un număr sporit de ofiţeri de poliţie asigurau paza la concertul care s-a desfăşurat în zona Amsterdam-Zuidoost, după ce Poliţia olandeză a primit un pont de la Poliţia belgiană. Anterior, la un concert Sum 41 în Anvers, cincizeci de telefoane mobile fuseseră furate.

Încă nu este clar dacă suspectul - cetăţean român - are complici în rândul organizatorilor concertului de la Amsterdam, care a avut loc pe 21 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
olanda,
concert,
furt

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici