Românii şi bulgarii aduc cu ei "cunoştinţe şi experienţă", necesare mediului de afaceri din Londra

Imigranţii români şi bulgari aduc "cunoştinţe şi experienţă" de care mediului de afaceri din Londra are "mare nevoie" şi acoperă un gol de competenţe pe care tinerii britanici nu îl pot umple, afirmă Camera de Comerţ din Londra, relatează postul de televiziune ITV, în pagina electronică.

458 afișări
Imaginea articolului Românii şi bulgarii aduc cu ei "cunoştinţe şi experienţă", necesare mediului de afaceri din Londra

Românii şi bulgarii aduc cu ei "cunoştinţe şi experienţă", necesare mediului de afaceri din Londra

"Retorica politică privind lucrătorii imigranţi s-a accentuat în ultimele zile pe măsură ce ne apropiem de data ridicării restricţiilor. Totuşi, dezbaterea nu ia în considerare beneficiile pe care imigraţia le aduce economiei Londrei", a declarat directorul executiv al Camerei de Comerţ, Colin Stanbridge, în timp ce Marea Britanie, alături de alte opt ţări europene, va ridica restricţiile pentru lucrătorii români şi bulgari la 1 ianuarie.

El a precizat că, de cele mai multe ori, imigranţii sunt lucrători înalt calificaţi "care aduc cu ei cunoştinţe şi experienţă de care mediul de afaceri din Londra are mare nevoie - acum - pentru a-şi continua creşterea".

"Bineînţeles, Guvernul trebuie să îi înzestreze pe tinerii noştri cu competenţe de care are nevoie mediul de afaceri, dar acest lucru va dura câţiva ani", a explicat Stanbridge.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici