Românul care era în stare gravă după ce căzuse într-un lac din Elveţia a murit la spital

Turistul român care era în stare extrem de gravă după ce a căzut duminică în Lacul Zurich a decedat la spital, informează site-urile elveţiene 20min.ch şi Blick.ch.

414 afișări
Imaginea articolului Românul care era în stare gravă după ce căzuse într-un lac din Elveţia a murit la spital

Românul care era în stare gravă după ce căzuse într-un lac din Elveţia a murit la spital (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Românul în vârstă de 32 de ani a căzut în Lacul Zurich în timp ce naviga pe o placă de vâslit din poziţie verticală (stand up paddle). Accidentul a avut loc în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în zona campingului Wollishofen, la periferia sudică a oraşului elveţian Zurich.

Românul a fost scos de sub apă după aproximativ zece minute de doi turişti care observaseră incidentul. Bărbatul era în stare de inconştienţă şi nu avea puls. A fost resuscitat şi se afla la spital în stare extrem de gravă, fiind în comă. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fost în stare de ebrietate în momentul începerii navigaţiei pe lac.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici