Rudy Giuliani are încredere în loialitatea preşedintelui Donald Trump, în contextul anchetei

Avocatul personal al preşedintelui american Donald Trump, Rudolph Giuliani, a transmis, în cadrul unui interviu, că are încredere în loialitatea liderului american, în contextul acuzaţiilor care îl vizează ca fiind complice în actele de abuz realizate de şefului de stat, relatează The Guardian.

90 afișări
Imaginea articolului Rudy Giuliani are încredere în loialitatea preşedintelui Donald Trump, în contextul anchetei

Rudy Giuliani are încredere în loialitatea preşedintelui Donald Trump, în contextul anchetei

Avocatul preşedintelui Trump joacă un rol central în cadrul anchetei care îl viează pe liderul american şi care ar putea duce la începerea procedurii de demitere a acestuia, dat fiind faptul că Republicanii îl acuză şi pe Giuliani de complicitate la abuzul de putere săvârşit de clientul său în raport cu autorităţile din Ucraina.

Conform declaraţiilor tarnsmise de fostul primar al oraşului New York, acesta este încrezător că preşedintele Trump îi va rămâne loial în contextul anchetei care îl vizează pe avocat.

Întrebat dacă are emoţii că Donald Trump îl va „arunca sub un autobuz”, Giuliani a răspuns, glumind, că: „Nu, nu am (emoţii, n. red.), dar am asigurare foarte, foarte bună, deci dacă o face, toate facturile pentru spitalizare vor fi plătite”. În cadrul aceluiaşi interviu, pentru cotidianul citat, avocatul a afirmat despre liderul de la Casa Albă, pe care îl cunoaşte de peste trei decenii, că este „un tip foarte loial”.

Avocatul lui Donald Trump este suspectat că a exercitat presiuni asupra Administraţiei din Ucraina pentru investigarea activităţilor familiei fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a fi candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din 2020.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici