Rudy Giuliani avertizează din nou că va face dezvăluiri despre afacerile familiei Biden în România

Rudy Giuliani, avocatul preşedintelui american Donald Trump, a avertizat din nou, în cadrul unui interviu televizat, că va prezenta informaţii despre presupuse afaceri ilegale în România ale familiei fostului vicepreşedinte Joseph Biden.

913 afișări
Imaginea articolului Rudy Giuliani avertizează din nou că va face dezvăluiri despre afacerile familiei Biden în România

Rudy Giuliani avertizează din nou că va face dezvăluiri despre afacerile familiei Biden în România

Într-un interviu acordat postului Fox News, Rudolph Giuliani a făcut din nou referire la presupuse afaceri ilegale ale familiei lui Joseph Biden în Ucraina, România şi China.

"Ucraina este doar vârful aisbergului. Mergem la China, v-am spus despre România, mai am o ţară care este pe listă", a declarat Rudy Giuliani.

Avocatul personal al preşedintelui Donald Trump a afirmat că există suspiciuni că preşedintele Ucrainei a primit "mită" pentru a bloca o anchetă care viza afacerile familiei Biden.

"Nu spun că Biden a fost implicat în oferirea mitei, dar acesta este singurul lucru în care nu a fost implicat. Acest caz are un miros urât, oricât ar fugi ei de el. Vreau să fiţi atenţi nu doar la China, fiţi atenţi la România! Doar urmăriţi România!", a declarat Rudy Giuliani, conform site-ului de ştiri Breitbart.com.

Taguri:
sua,
românia,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici