Rusia a lansat 70 de rachete asupra Ucrainei într-un atac de amploare, potrivit armatei ucrainene

Rusia a lansat miercuri 70 de rachete asupra Ucrainei, în cel mai recent "atac pe scară largă asupra unor facilităţi de infrastructură cruciale", au anunţat Forţele Armate ucrainene pe Telegram.

666 afișări
Imaginea articolului Rusia a lansat 70 de rachete asupra Ucrainei într-un atac de amploare, potrivit armatei ucrainene

Cincizeci şi una dintre cele 70 de rachete au fost interceptate, precum şi cinci drone de atac, se arată în comunicatul armatei.

Rachetele au fost lansate de pe două nave din Marea Neagră, de avioane, de lansatoare TU-95MS din Volgodonsk, în sudul Rusiei, şi din Marea Caspică.

Peste 30 de rachete au zburat miercuri spre Kiev, a anunţat primarul oraşului Vitali Klitschko.„Potrivit armatei, 31 de rachete au zburat spre Kiev. Douăzeci şi una de rachete au fost doborâte", a declarat el.

Unele dintre rachete au lovit instalaţii ale infrastructurii critice, a adăugat primarul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici