Rusia adoptă măsuri extreme împotriva coronavirusului. Interdicţia impusă cetăţenilor chinezi

  • Administraţia de la Moscova va interzice temporar intrarea cetăţenilor chinezi pe teritoriul Rusiei.
  • Măsura se va aplica începând de joi, pentru limitarea transmiterii coronavirusului.
  • Circa 73.000 de persoane, majoritatea din China, au fost infectate cu noul virus gripal, iar 1.873 au murit.
2591 afișări
Imaginea articolului Rusia adoptă măsuri extreme împotriva coronavirusului. Interdicţia impusă cetăţenilor chinezi

Rusia adoptă măsuri extreme împotriva coronavirusului. Interdicţia impusă cetăţenilor chinezi

Administraţia de la Moscova a anunţat, marţi, intenţia de a interzice intrarea pe teritoriul Rusiei a cetăţenilor chinezi, în cadrul măsurilor de limitare a transmiterii coronavirusului, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

"Intrarea cetăţenilor chinezi prin punctele vamale ruse este suspendată începând din 20 februarie, pentru călătoriile în interes de serviciu, private, de studii sau turistice", a declarat Tatiana Golikova, vicepremierul rus responsabil de Sănătate.

O persoană de naţionalitate rusă de la la bordul vasului de croazieră Diamond Princess, aflat în carantină în Japonia, a fost diagnosticată ca având coronavirusul Covid-19.

Potrivit celui mai recent bilanţ, 73.000 de persoane, majoritatea din China, sunt infectate cu noul virus gripal. Au murit 1.873 de persoane, inclusiv cinci în afara Chinei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici