Rusia cere Statelor Unite să retragă bombele NUCLEARE staţionate în ţări europene

Administraţia Vladimir Putin a cerut vineri Statelor Unite să retragă bombele nucleare staţionate în ţări europene, informează site-ul israelian de informaţii militare DebkaFile.

9970 afișări
Imaginea articolului Rusia cere Statelor Unite să retragă bombele NUCLEARE staţionate în ţări europene

Rusia cere Statelor Unite să retragă bombele NUCLEARE nucleare staţionate în ţări europene

"Armele nucleare americane desfăşurate în Europa trebuie readuse pe teritoriul Statelor Unite", a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, în cursul unei conferinţe internaţionale pe tema neproliferării.

Ministrul de Externe al Rusiei a atras atenţia că atitudinea preşedintelui SUA, Donald Trump, de contestare a Acordului nuclear cu Iranul şi ameninţările cu o intervenţie militară în Coreea de Nord sunt surse de preocupare.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici