Rusia prelungeşte cu şase luni ancheta privind prăbuşirea avionului prezidenţial polonez

Rusia a decis prelungirea cu şase luni a anchetei asupra prăbuşirii avionului prezidenţial polonez, a anunţat luni ministrul rus al Justiţiei, Aleksandr Konovalov, la încheierea unei întrevederi cu omologul său polonez, Krzysztof Kwiatkowski, relatează RIA Novosti în pagina electronică.

18 afișări
Imaginea articolului Rusia prelungeşte cu şase luni ancheta privind prăbuşirea avionului prezidenţial polonez

Rusia prelungeşte cu şase luni ancheta privind prăbuşirea avionului prezidenţial polonez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ancheta a fost prelungită cu şase luni", a spus el.

Avionul Tu-154 prezidenţial, cu 96 de persoane la bord - opt membri ai echipajului şi 88 de pasageri, printre care se aflau preşedintele Lech Kaczynski, soţia sa şi numeroşi demnitari - s-a prăbuşit la 10 aprilie în apropierea aeroportului de la Smolensk.

Rusia şi Polonia desfăşoară anchete separate pentru stabilirea cauzelor accidentului, iar partea rusă a predat procuraturii poloneze o parte dintre dosarele anchetei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici