Rusia pretinde că a ucis peste noapte 600 de combatanţi ucraineni în atacuri de artilerie

Ruşii spun că artileria lor a lovit mai multe bastioane ucrainene.

3666 afișări
Imaginea articolului Rusia pretinde că a ucis peste noapte 600 de combatanţi ucraineni în atacuri de artilerie

„Forţele armate ale Federaţiei Ruse continuă operaţiunea militară specială în Ucraina", a precizat Ministerul Apărării, conform Reuters.

„Peste 600 de naţionalişti şi 61 de unităţi de arme şi echipamente militare au fost distruse", conform Ministerului Apărării.

Ministerul Apărării a mai spus că rachetele sale au distrus echipamente de aviaţie de pe aerodromul Kanatovo din regiunea centrală ucraineană Kirovohrad şi un mare depozit de muniţii din oraşul Mikolaiv, situat în sudul Ucrainei.

Rusia a trimis zeci de mii de soldaţi în Ucraina la 24 februarie, în ceea ce a numit o operaţiune specială pentru a reduce capacităţile militare ale vecinului său din sud şi pentru a „elimina” „naţionalişti periculoşi”.

Forţele ucrainene au opus o rezistenţă dură, iar Occidentul a impus sancţiuni radicale Rusiei în încercarea de a o forţa să-şi retragă forţele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rusia,
artilerie,
razboi

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici