Video Rusia recunoaşte tacit faptul că este puţin probabil ca soldaţii săi să cucerească Zaporizhzhia - Ministerul britanic al Apărării

1630 afișări
Decizia Rusiei de a face din Melitopol capitala „temporară” a administraţiei de ocupaţie ilegală din regiunea ucraineană Zaporizhzhia poate indica faptul că este foarte puţin probabil ca forţele ruse să cucerească obiectivele majore planificate, inclusiv oraşul Zaporizhzhia, în viitorul apropiat, a declarat Ministerul britanic al Apărării, duminică.
 
Melitopolul a fost declarat capitală temporară la începutul lunii martie, iar Rusia nu a ocupat vreodată oraşul Zaporizhzhia, capitala regiunii ucrainene Zaporizhzhia şi un important centru industrial din sud-estul Ucrainei. 
 
Zaporizhzhia se numără printre cele patru oblasturi pe care Vladimir Putin a pretins că le-a anexat după referendumuri false ţinute în septembrie 2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici