Rusia renunţă la acuzaţiile împotriva jurnalistului de investigaţii Ivan Golunov

Ministrul rus de Interne, Vladimir Kolokotsev, a declarat marţi că renunţă la acuzaţiile împotriva jurnalistului de investigaţii Ivan Golunov, cercetat pentru trafic de droguri, relatează site-ul postului BBC.

437 afișări
Imaginea articolului Rusia renunţă la acuzaţiile împotriva jurnalistului de investigaţii Ivan Golunov

Rusia renunţă la acuzaţiile împotriva jurnalistului de investigaţii Ivan Golunov

Mai multe publicaţii din Rusia şi-au exprimat susţinerea pentru Ivan Golunov.

Kolokoltsev a informat că acesta nu "a fost găsit vinovat" şi că a demarat o anchetă internă.

Ministrul de interne a mai adăugat că îi va cere preşedintelui Vladimir Putin permisiunea de a demite doi oficial de rang înalt în urma scandalului.

Ivan Golunov, cunoscut pentru anchetele jurnalistice privind cazuri de corupţie în care sunt implicaţi oficiali ruşi, a fost reţinut la Moscova, fiind acuzat de posesie şi trafic de droguri, a anunţat vineri poliţia.

 

Taguri:
rusia,
jurnalist,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici