Rusia şi Belarus desfăşoară exerciţii militare comune în apropierea graniţei cu Polonia

Unităţi ale Forţelor Terestre din Rusia şi din Belarus au început exerciţii militare comune în apropierea graniţei dintre Belarus şi Polonia, a anunţat, miercuri, Ministerul rus al Apărării, relatează site-ul agenţiei Tass.

1608 afișări
Imaginea articolului Rusia şi Belarus desfăşoară exerciţii militare comune în apropierea graniţei cu Polonia

Potrivit unui comunicat emis de către Ministerul Apărării de la Moscova, exerciţiile militare se desfăşoară în perioada 10-12 aprilie, la acestea participând peste 600 de militari şi peste o sută de vehicule militare, inclusiv elicoptere de tipul Mi-8 ce aparţin Forţelor Aeriene din Belarus.

Exerciţiul se desfăşoară la o bază militară din apropierea oraşului Brest, situat la circa 10 kilometri de graniţa cu Polonia.

Militarii ruşi şi belaruşi au simulat atacuri şi au desfăşurat operaţiuni de detectare a poziţiilor ocupate de ”inamici”.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici