Rusia susţine că va face tot ce este posibil pentru a menţine acordul nuclear cu Iranul

Rusia va face tot ce este posibil pentru a menţine acordul nuclear semnat în 2015 între marile puteri din P5+1 (SUA, Marea Britanie, Franţa, Rusia, China şi Germania) şi Iran, a afirmat joi ministrul de Externe de la Moscova, relatează site-ul agenţiei Reuters.

215 afișări
Imaginea articolului Rusia susţine că va face tot ce este posibil pentru a menţine acordul nuclear cu Iranul

Rusia susţine că va face tot ce este posibil pentru a menţine acordul nuclear cu Iranul

Miniştrii de Externe ai Iranului şi ai celor cinci puteri care au semnat acordul nuclear în 2015 (n. red.- cu excepţia Statelor Unite) se vor reuni la Viena, vineri, pentru a dezbate modalităţi prin care pot menţine înţelegerea.

Statele Unite au anunţat în luna mai că se retrag din acordul semnat în 2015 şi care prevede ridicarea sancţiunilor impuse Teheranului în schimbul renunţării acestuia la programul nuclear. În acest context, Iranul a cerut puterilor europene să adopte măsuri pentru menţinerea acordului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici