Ruşii, tot mai înrăiţi pe front: Scopul este răsturnarea regimului de la Kiev

Rusia anunţă că este decisă să-şi atingă obiectivele operaţiunii speciale din Ucraina şi de a doborî „regimul naţionalist” de la Kiev, afirmă vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, într-un articol din Rossiyskaya Gazeta, potrivit Tass.

4039 afișări
Imaginea articolului Ruşii, tot mai înrăiţi pe front: Scopul este răsturnarea regimului de la Kiev

Ruşii, tot mai înrăiţi pe front: Scopul este răsturnarea regimului de la Kiev

În timp ce Putin s-a declarat dispus la negocieri, „trompeta” lui, Medvedev, continuă să pună paie pe foc, cei doi continuând să joace rolurile de „poliţistul bun” şi poliţistul rău”.

„Vom face tot posibilul pentru a atinge scopul operaţiunii militare speciale, astfel încât regimul dezgustător al naţionaliştilor de la Kiev să înceteze să existe. Astăzi, nimeni în afară de noi nu o poate face. Demararea operaţiunii speciale a fost o decizie dificilă, dar necesară”, a scris fostul preşedinte.

Rusia şi-a „făcut rost”, între timp, de un aliant nesperat, Turcia, care acuză Occidentul că provoacă, în loc să caute medierea.

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a susţinut că Occidentul doar a provocat şi nu a încercat să medieze criza din Ucraina.

„Din păcate - a spus Erdogan într-o întâlnire cu tinerii la Erzurum, conform RIA Novosti - Occidentul a intensificat doar elementele de provocare şi nu a încercat să fie un mediator” între cele două părţi.

„Noi, ca Turcia, ne-am asumat în schimb acest rol”, în special „în legătură cu coridorul cerealelor Mării Negre”, a adăugat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici