Ruşii vor să creeze o legătură feroviară între regiunea Rostov şi zonele Doneţk şi Luhansk

Ruşii vor să creeze o legătură feroviară între regiunea Rostov şi zonele Doneţk şi Luhansk. Construirea unor legături de transport a fost, de asemenea, o prioritate pentru ocupanţii ruşi între Crimeea, pe care a anexat-o în 2014.

741 afișări
Imaginea articolului Ruşii vor să creeze o legătură feroviară între regiunea Rostov şi zonele Doneţk şi Luhansk

Ruşii vor să creeze o legătură feroviară între regiunea Rostov şi zonele Doneţk şi Luhansk

Agenţia de ştiri Tass a relatat că Rusia intenţionează să creeze o legătură feroviară între regiunea Rostov şi zonele Doneţk şi Luhansk, pe care le ocupă în estul Ucrainei.

Construirea unor legături de transport a fost, de asemenea, o prioritate pentru ocupanţii ruşi între Crimeea, pe care a anexat-o în 2014, şi zonele din Herson pe care le ocupă.

În altă ordine de idei, ministerul rus al Apărării a publicat marţi informarea operaţională zilnică, iar conform acesteia au fost doborâte 3 drone şi un avion Su-25 şi ucişi până la 150 de militari ucraineni într-un atac cu "arme de înaltă precizie" asupra Harkovului în ultimele 24 de ore, potrivit The Guardian.

Totalul actual al pierderilor de echipamente revendicate de Rusia pentru Ucraina se ridică acum la: 231 de avioane, 134 de elicoptere, 1451 de vehicule aeriene fără pilot, 353 de sisteme de rachete antiaeriene, 3.910 tancuri şi alte vehicule blindate de luptă, 716 vehicule de luptă cu lansatoare multiple de rachete, 3.092 de artilerie de câmp şi tunuri de mortier şi 4.016 vehicule militare speciale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici