Russia Today: Hosni Mubarak este în stare critică. E posibil să fi murit deja

Postul de televiziune Russia Today susţine că fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak se află în stare critică şi este posibil chiar să fi murit în custodie.

2607 afișări
Imaginea articolului Russia Today: Hosni Mubarak este în stare critică. E posibil să fi murit deja

Hosni Mubarak pe targă, în timpul procesului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform unei ştiri publicate pe site-ul Russia Today, surse din Egipt au afirmat că Mubarak, judecat pentru corupţie şi pentru că ar fi ordonat deschiderea focului asupra civililor, ar fi murit în custodie.

Presa egipteană afirmă, potrivit sursei citate, că Mubarak a fost informat despre moartea fostului lider libian, Muammar Kadhafi, iar această veste i-a înrăutăţit starea de sănătate, provocându-i un atac cardiac.

"Nu este clar dacă atacul (cardiac) a fost sau nu fatal. Totuşi, armata egipteană a decis să sporească măsurile de securitate la spitalul unde se află Mubarak, în stare de arest", afirmă Russia Today.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici