Şaisprezece răniţi în urma unei exploziei la bordul unei ambarcaţiuni ce transporta turişti, în sudul Thailandei

O ambarcaţiune la bordul căreia se aflau 31 de persoane a explodat, duminică, în apropierea insulei Phi Phi Le din sudul Thailandei, a declarat poliţia, care a precizat că 16 persoane au fost rănite, marea majoritate turişti din China, informează agenţia de ştiri Reuters.

3011 afișări
Imaginea articolului Şaisprezece răniţi în urma unei exploziei la bordul unei ambarcaţiuni ce transporta turişti, în sudul Thailandei

Şaisprezece răniţi în urma unei exploziei la bordul unei ambarcaţiuni ce transporta turişti, în sudul Thailandei

Barca cu motor, numită "King Poseidon", transporta 27 de turişti chinezi de pe insula Phuket pe insula Phi Phi Le. Motorul ambarcaţiunii a luat şi apo a explodat, rănind 14 turişti şi doi membri ai echipajului, a comunicat poliţia, precizând că autorităţile au deschis o anchetă.

Şase dintre răniţi sunt în stare gravă, a declarat o sursă din cadrul spitalului din Phi Phi.

Insulele şi staţiunile din sudul Thailandei reprezintă o atracţie turistică majoră, în special în perioada noiembrie-martie.

Ministerul Turismului şi Sporturilor din Thailanda estimează că ţara va fi vizitată anul acesta de 37-38 de milioane de turişti, în creştere faţă de 2017, când s-au înregistrat 35 de milioane de vizitatori, dintre care zece milioane de chinezi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici