Salah Abdeslam, principalul suspect căutat după atentatele din Paris, a contactat un avocat

Salah Abdeslam, dat în urmărire internaţională pentru participare la comiterea atentatelor de la Paris, a luat legătura cu un avocat belgian, anunţă agenţia Belga, citată de cotidianul Le Parisien.

4423 afișări
Imaginea articolului Salah Abdeslam, principalul suspect căutat după atentatele din Paris, a contactat un avocat

Salah Abdeslam, principalul suspect căutat după atentatele din Paris, a contactat un avocat - surse

Salah Abdeslam este principalul suspect căutat după atacurile teroriste comise pe 13 noiembrie 2015 în Paris. O sută treizeci de persoane au fost ucise în atentatele revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Potrivit surselor citate, Salah Abdeslam a luat legătura cu avocatul belgian Sven Mary. Agenţia Belga nu oferă detalii despre data formulării solicitării şi nu există indicii privind locul în care s-ar afla teroristul belgian de origine marocană.

"Deocamdată, este vorba de un simplu zvon la care nu reacţionăm", a anunţat Parchetul federal belgian.

Contactat de ziarul Le Parisien, cabinetul avocatului, situat în Bruxelles, a refuzat să facă vreun comentariu pe această temă.

Avocatul Sven Mary, specializat pe cazuri penale, afirma în decembrie 2015 că, dacă va fi solicitat de Salah Abdeslam, va accepta să îl reprezinte în instanţă.

Salah Abdeslam, în vârstă de 26 de ani, a fost văzut ultima dată în noaptea de 13 spre 14 noiembrie 2015, la Paris. Fratele lui, Brahim Abdeslam, şi alţi şapte complici s-au aruncat în aer şi au murit în sala de concerte Bataclan din Paris, unde au fost ucise 90 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici