Salariile preşedintelui şi miniştrilor din Cipru vor fi reduse

Preşedintele Republicii Cipru, Nicos Anastasiades, a decis să îşi reducă salariul cu 25 la sută, iar remuneraţiile membrilor Guvernului vor fi reduse cu 20 la sută, pe fondul crizei economice.

286 afișări
Imaginea articolului Salariile preşedintelui şi miniştrilor din Cipru vor fi reduse

Salariile preşedintelui şi miniştrilor din Cipru vor fi reduse (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Preşedintele Nicos Anastasiades "i-a cerut deja contabilului general să îi reducă salariul cu 25%", a declarat Constantinos Petrides, subsecretarul Preşedinţiei.

De asemenea, salariile miniştrilor vor fi diminuate cu 20 la sută.

În plus, toţi demnitarii de rang înalt vor renunţa la al 13-lea salariu.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici