Sancţiunile SUA ar putea distruge perspectivele unor relaţii mai bune cu Rusia

Ministrul adjunct de Externe al Rusiei, Serghei Ryabkov, consideră că acţiunile SUA se îndreaptă către distrugerea perspectivelor unor relaţii mai bune cu Rusia, a declarat acesta comentând votul Camerei Reprezentanţilor în favoarea impunerii unor noi sancţiuni Kremlinului, informează Tass.

297 afișări
Imaginea articolului Sancţiunile SUA ar putea distruge perspectivele unor relaţii mai bune cu Rusia

Sancţiunile SUA ar putea distruge perspectivele unor relaţii mai bune cu Rusia - diplomat rus

”Autorii şi sponsorii acestui proiect de lege fac un pas important către distrugerea normalizării relaţiilor cu Rusia”, a adăugat acesta.

Adoptarea noului pachet de sancţiuni vine pe fondul intenţiilor tot mai vizibile ale congresmanilor americani privind investigarea interferenţelor Rusiei din campania prezidenţială din 2016 şi posibilul efect al acestor ingerinţe asupra alegerii în funcţia de preşedinte a lui Donald Trump.

Administraţia Trump s-a opus adoptării legii privind noile sancţiuni deoarece preşedintele va trebui să obţină aprobarea Congresului înainte de a reduce orice sancţiuni impuse Moscovei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici