Sao Paulo amână carnavalul de samba din februarie 2021 din cauza pandemiei de COVID-19

Primarul din Sao Paulo, Bruno Covas, a anunţat că parada şcolilor tradiţionale de samba nu va avea loc în luna februarie 2021, aşa cum s-a întâmplat până acum, şi că evenimentul va fi amânat câteva luni.

171 afișări
Imaginea articolului Sao Paulo amână carnavalul de samba din februarie 2021 din cauza pandemiei de COVID-19

Sao Paulo amână carnavalul de samba din februarie 2021 din cauza pandemiei de COVID-19

Autorităţile din Sao Paulo, cel mai mare oraş din Brazilia, au anunţat vineri că paradele şi spectacolele de stradă ale Carnavalului din februarie 2021 vor fi amânate din cauza pandemii de COVID-19, scrie Xinhua.

Primarul din Sao Paulo, Bruno Covas, a anunţat că parada şcolilor de samba va avea loc la sfârşitul lunii mai sau în iulie 2021.

"Am vorbit cu şcolile de samba şi toată lumea a înţeles că nu este posibil să organizăm o petrecere aşa cum facem în fiecare an, cu atâţia oameni, din cauza pandemiei", a spus el.

Alte oraşe care sunt asociate în mod tradiţional cu celebrul carnaval brazilian de samba, precum Salvador şi Rio de Janeiro, nu au confirmat încă dacă vor ţine festivităţile în 2021.

Carnavalul din Sao Paulo este unul dintre cele mai mari din ţară şi, potrivit Covas, anul acesta în februarie, 15 milioane de oameni au participat la eveniment.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici