Şapte persoane au fost rănite în Germania, după ce un tren a deraiat din cauza ploii torenţiale

Şapte persoane au fost rănite în Germania după ce un tren regional a deraiat sâmbătă, pe fondul furtunilor şi ploilor puternice din ultimele 24 de ore, iar mai multe zboruri au fost anulate pe aeroportul din Hamburg, notează site-ul The Associated Press.

202 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane au fost rănite în Germania, după ce un tren a deraiat din cauza ploii torenţiale

Şapte persoane au fost rănite în Germania, după ce un tren a deraiat din cauza ploii torenţiale

Trenul a ieşit de pe şine în apropiere de oraşul Stadtroda, aflat în estul Germaniei. Accidentu a fost cauzat de acoperirea căii ferate cu pietriş şi nămol, în urma unei alunecări de teren.

Şapte persoane au fost rănite uşor şi au fost transportate la spital, iar traseul de cale ferată rămâne închis pentru acest sfârşit de săptămână.

Tot din cauza ploii torenţiale, aproximativ 140 de pasageri şi-au petrecut noaptea pe aeroportul din Hamburg, după ce 29 de zboruri au fost anulate.

O autostradă din apropierea oraşului estic Leipzig a trebuit să fie închisă după ce fenomenele meteorologice extreme au provocat o alunecare de teren masivă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici