Şapte sute de persoane vor fi interogate de poliţie în legătură cu atacurile din Norvegia

Aproximativ 700 de persoane vor fi interogate de unitatea specială a poliţiei în legătură cu atacurile mortale din Norvegia, de la 22 iulie, a anunţat poliţia, citată de site-ul de ştiri Norway Post.

146 afișări
Imaginea articolului Şapte sute de persoane vor fi interogate de poliţie în legătură cu atacurile din Norvegia

Şapte sute de persoane vor fi interogate de poliţie în legătură cu atacurile din Norvegia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Unitatea specială a poliţiei, în care lucrează deja peste 100 de persoane, va fi condusă de detectivul John Roger Lund.

Conform poliţiei, 700 de persoane vor fi interogate în legătură cu atacul armat de pe insula Utoeya şi atentatul cu bombă din centrul Oslo, soldate cu 77 de morţi.

Poliţiştii vor verifica ore întregi de înregistrări ale camerelor de supraveghere, datele de pe Internet şi telefoanele mobile, precum şi alte dovezi tehnice.

Alţi poliţişti sunt implicaţi în schimburi de informaţii cu servicii de poliţie din afara Norvegiei, în special Europol, FBI şi poliţia din Londra.

Suspectul în cazul celor două atacuri, Anders Behring Breivik, a fost interogat de poliţie pentru a treia oară miercuri şi este programat pentru o nouă audiere joi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici