Sărutul, interzis la trecerea dintre ani. Restricţiile din Marea Britanie pun capăt tradiţiei de Revelion

  • Tradiţia sărutului de la trecerea dintre ani este interzisă în Marea Britanie
  • Reprezentanţii cabinetului primului ministru recomandă păstrarea contactului minim
  • Sărutul este permis doar în incinta locuinţelor
1991 afișări
Imaginea articolului Sărutul, interzis la trecerea dintre ani. Restricţiile din Marea Britanie pun capăt tradiţiei de Revelion

După ce în Marea Britanie a fost descoperită o nouă variantă a coronavirusului, autorităţile britanice le interzic cetăţenilor sa se sărute la trecerea dintre ani aşa cum obişnuieşte tradiţia.

Restricţiile din Regatul Unit nu s-au limitat la cele privind transportul aerian şi feroviar, Londra a intrat în cel mai ridicat nivel de alertă din cauză că virusul în noua sa formă se răspândeşte tot mai rapid şi este tot mai greu de identificat.

Un purtător de cuvânt din Downing Street a spus: „Am fost clari, premierul a spus anterior că este important ca toată lumea să urmeze îndrumările şi să facă tot ce poate pentru a reduce transmiterea virusului. „Acest lucru rămâne valabil în ajunul Anului Nou, aşa că le cerem oamenilor să respecte instrucţiunile şi să menţină contactul la minimum”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici