Şase morţi şi trei răniţi într-un atac armat în statul Michigan. FOTO

Un bărbat a ucis şase peroane şi a rănit alte trei - dintre care două se află în stare gravă -, în trei atacuri armate pe care le-a comis, de la bordul unui vehicul, într-o localitate din vestul statului Michigan, a anunţat poliţia, relatează AP în pagina electronică.

2006 afișări
Imaginea articolului Şase morţi şi trei răniţi într-un atac armat în statul Michigan. FOTO

Şase morţi şi trei răniţi într-un atac armat în statul Michigan. FOTO (Imagine: Twitter)

Un adjunct al şerifului din comitatul Kalamazoo, Paul Matyas, a anunţat că suspectul a fost reţinut duminică în centrul oraşului Kalamazoo. În vehiculul suspectului au fost găsite arme. "Ameninţarea la adresa publicului s-a încheiat", a declarat el.

Poliţia crede că atacurile au fost comise la întâmplare, potrivit lui Matyas, care a catalogat acest lucru drept "cel mai grav scenariu".

Atacul a început sâmbătă, la ora locală 18.00 (duminică, 1.00, ora României), a precizat el. Suspectul a deschis focul la un restaurant, la o reprezentanţă a unei firme de vânzări de maşini şi într-un complex de apartamente. Toate incidentele au avut loc în parcări, a precizat adjunctul şerifului.

Kalamazoo se află la aproximativ 260 de kilometri vest de Detroit, capitala statului.

Poliţia a anunţat ulterior că suspectul este un bărbat alb în vârstă de 45 de ani.

Ofiţeri îl interogau pe suspect, originar din comitatul Kalamazoo, a declarat pentru postul WWMT-TV locotenentul Dale Hinz din cadrul poliţiei statului Michigan.

O fată în vârstă de 9 ani era în stare gravă. Ea se afla printre persoanele împuşcate de suspect în parcarea restaurantului Cracker Barrel, a precizat Hinz.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici