Şase persoane au murit în urma uraganului Michael din Statele Unite

Şase persoane au murit joi în incidente provocate de uraganul Michael, care a lovit puternic statele Florida, Georgia şi Carolina de Nord, după ce mai mulţi copaci au căzut şi sute de case au fost avariate, relatează Reuters.

614 afișări
Imaginea articolului Şase persoane au murit în urma uraganului Michael din Statele Unite

Şase persoane au murit în urma uraganului Michael din Statele Unite

Statul Florida a fost cel mai afectat de uragan, care era încadrat la categoria patru în momentul în care a atins zona Panhandle / Apalachicola.

Uraganul Michael este considerat al treilea cel mai grav uragan care a lovit Statele Unite. În noaptea de miercuri spre joi acesta a pierdut din intensitate şi a fost reîncadrat la categoria de furtună tropicală.

În cursul zilei de joi Michael a ajuns în statul Georgia şi în Carolina de Nord, unde a provocat ploi abundente şi inundaţii.

Cele şase persoane au murit din cauza copacilor căzuţi în Florida, Georgia şi Carolina de Nord, au anunţat oficialii locali.

Două persoane au fost rănite grav în Florida din cauza copacilor căzuţi, şi au fost transportate la un spital din Tallahassee, a transmis Allison Castillo, directorul servicului de urgenţă din Florida.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici