Scandalul de prostituţie din Columbia: Alţi trei membri ai Secret Service au demisionat

Trei membri ai Secret Service au demisionat, ducând la şase numărul agenţilor implicaţi în scandalul de prostituţie în Columbia care au părăsit această poliţie de elită responsabilă de protecţia preşedintelui Statelor Unite.

442 afișări
Imaginea articolului Scandalul de prostituţie din Columbia: Alţi trei membri ai Secret Service au demisionat

Scandalul de prostituţie din Columbia: Alţi trei membri ai Secret Service au demisionat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele Barack Obama l-a primit vineri la Casa Albă pe directorul Secret Service, Mark Sullivan, pentru prima dată de la declanşarea acestui scandal, a anunţat un reprezentant al prezidenţiei.

Plecare a trei agenţi a fost anunţată deja miercuri: o pensionare, o demisie şi o concediere.

"În plus (...) trei alţi angajaţi au decis să demisioneze", a declarat vineri Secret Service.

Iniţial, 11 membri ai Secret Service au fost vizaţi de o anchetă pentru "comportament necorespunzător". Ei sunt bănuiţi că au frecventat prostituate în urmă cu o săptămână, la Cartagena în Columbia, unde pregăteau sosirea lui Barack Obama la Summitul Americilor.

Vineri, "un al 12-lea angajat a fost implicat. El face obiectul unei suspendări administrative şi acreditările lui au fost retrase în aşteptarea rezultatului anchetei", a menţionat Secret Service.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici